Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столична влада відкрита для подальшої плідної співпраці з німецьким бізнесом – Вадим Фіоктістов

27 листопада 2019 року, 14:23

Столична влада відкрита для подальшої плідної співпраці з німецьким бізнесом. Про це під час зустрічі з представниками німецьких підприємців із Федеральної Землі Баден-Вюрттемберг до України повідомив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Вадим Фіоктістов.

«Влада міста зацікавлена у технічному, промисловому та технологічному розвитку. Нам є що запропонувати нашим партнерам, і ми відкриті для подальшої плідної співпраці», – зазначив Вадим Фіоктістов.

Як повідомили у Київській торгово-промисловій палаті, мета візиту іноземних гостей – ознайомлення з економічною, політичною ситуацією, а також можливостями ведення бізнесу та створення німецьких виробництв в Україні.

Німецька делегація виявила великий інтерес до українських виробничих компаній у галузі машинобудування, виробників компресорів, підприємств, які займаються металообробкою та монтажем, обробкою деталей лиття і напівфабрикатів, збіркою вузлів і повною збіркою, виготовленням деталей, токарною обробкою, фрезеруванням, виробництвом компресорів, помп тощо. Німецькі підприємства шукають партнерів для співпраці серед архітектурних/ інтер’єрних/ інженерних бюро, виробників деталей для обладнання CNS (столи, шафи, спеціальні конструкції тощо.) Їх цікавить з співпраця з дистриб’юторами, великими споживачами, а також підприємствами харчової промисловості, які зацікавлені в миючих засобах і концепціях очищення, а також фармацевтичні компанії і офіційні органи, що відповідають за реєстрацію лікарських засобів та експертизу реєстраційних матеріалів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]