Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичне ОСББ «Юнал» зекономило майже мільйон гривень на опаленні за рахунок енергозберігаючих заходів (+фото)

05 вересня 2020 року, 11:56

Київське ОСББ «Юнал» виконує енергозберігаючі заходи за програмою міста «70/30%». За три роки в будинку зекономили майже 930 тисяч гривень. Про це під час обстеження робіт у будинку повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«За власні кошти цього року ОСББ встановлює енергозберігаючі вікна та двері в місцях загального користування, також реконструюють інженерні мережі. З 1998 року в ОСББ створено ремонтний та резервний фонди, у які мешканці щомісячно перераховують кошти. У 2020 році за рахунок коштів міського бюджету виконуються роботи з утеплення частини фасаду», – зауважив заступник голови КМДА.

Він додав, що загалом у цьому році є 106 житлових будинків, у яких проведуть енергозберігаючі роботи. Днями було додано шість проектів, адже у результаті проведення відкритих електронних торгів підприємству КП «ГВП» вдалося заощадити 10,5 млн грн. Комісія у своєму виборі керувалася загальним рейтингом конкурсних пропозицій, де ключовим показником є обсяги зниження енергоспоживання в будинку та економія для його жителів, а також наявністю в учасників готової проєктної документації і позитивного експертного висновку.

За роки роботи програми у столиці втілено понад 600 проектів із енергозбереження.

Енергозберігаючі заходи у київському ОСББ «Юнал»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]