Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні рятувальники отримали апарат високого тиску Kärcher для дезінфекції місць громадського користування (+фото)

21 травня 2021 року, 16:51

Рятувальники КАРС «Київська служба порятунку» отримали високоякісну техніку для дезінфекції місць громадського користування – апарату високого тиску Kärcher. Техніку, яку передала благодійна організація «Ліга банків України», одразу випробували на санітарній обробці підземного переходу біля станції метро «Дорогожичі».  Про це інформує Департамент муніципальної безпеки КМДА.

«Від самого початку карантину КАРС активно займається санітарною обробкою місць громадського користування. Незважаючи на те, що рівень захворюваності киян на COVID-19 в останні дні зменшився, ми продовжимо проводити санобробки вже новим обладнанням, саме завдяки БО «Ліга банків України». Ця модель дозволяє проводити безліч різних процедур, але найпріоритетнішою функцією Kärcher для нас є можливість швидко та дуже якісно провести дезінфекцію», – зазначив директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

Варто зазначити, апарат високого тиску з підігрівом води HDS змонтований на автомобільному причепі, тож максимально зручний при виконанні робіт на комунальних і промислових підприємствах. Режим eco-efficiency зменшує експлуатаційні витрати і сприяє охороні навколишнього середовища. Прилад незалежний від електромережі та водопроводу. 500-літровий бак для води та 100-літровий для дизельного палива гарантують тривалу (до 30 хв), продуктивну роботу. Оснащений апарат дизельним двигуном Yanmar (19 кВт).

 «Наші спільні зусилля мають попереджати поширення COVID-19. Саме тому Райффайзен Банк Аваль вирішив надати фінансову допомогу на придбання цього обладнання, – зазначила Наталія Марченко, директорка департаменту виконавчого управління та комунікацій Райфу. – Сподіваємося, що такі ініціативи допоможуть усім якнайшвидше повернутися до звичного життя».

 

Випробування високоякісної техніки для дезінфекції місць громадського користування

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]