Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичних рятувальників привітали із професійним святом

16 вересня 2016 року, 13:34

Сьогодні у Колонній залі Київської міської державної адміністрації київських рятувальників привітали з нагоди професійного свята. Понад 80 працівників столичних аварійно-рятувальних служб, відділів та управлінь з питань надзвичайних ситуацій, головного управління  Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві та інших структур, що працюють в цій сфері, отримали подяки Київського міського голови Віталія Кличка, відзнаки Міністерства внутрішніх справ України, ГУ ДСНС у м. Києві, Головного управління Національної поліції в м. Києві, Департаменту благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

Привітав столичних рятувальників заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Для мене велика честь вітати представників рятувальних служб столиці у стінах міської адміністрації. Я хочу подякувати нашим рятівникам за готовність допомогти попри всі ризики й небезпеки, за те, що не раз доводили свою професійну підготовку й надійність, за те, що для всіх нас є прикладом сильних духом людей. Адже їхня робота це щоденний героїзм.    Я розумію, в яких небезпечних і складних умовах доводиться працювати рятувальним службам. Тому за останні два роки ми збільшили фінансування матеріально-технічного резерву  «Київської служби порятунку». Ці кошти спрямували на закупівлю робочих комбінезонів, спеціальних хімічних костюмів, насосного обладнання для ліквідації поривів магістральних трубопроводів тощо. Ми збережемо цю тенденцію і наступного року», – сказав Петро Пантелеєв.

Він побажав рятувальникам якомога менше небезпечних викликів, а також згуртованості, взаємної підтримки в колективі, здоров’я, родинного спокою.

 

Довідково:

Особовий склад столичної служби порятунку налічує 97 осіб. Особовий склад ГУ ДСНС України у м. Києві – 2965 чоловік.

«Київська служба порятунку» створена в 2004 році. Штат підрозділу складається з 4 чотирьох взводів, у взвод входить: командир взводу, 12 рятувальників, два водія спеціальних оперативних автомобілів. Особовий склад столичної служби порятунку – 97 осіб, з яких 81 чоловік оперативного складу,  16 чоловік допоміжного складу.

З початку 2016 року підрозділами рятувальників здійснено більше 1300 виїздів на надзвичайні ситуації. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]