Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця готується до проведення Чемпіонату світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних у 2021 році – Олена Говорова

18 травня 2021 року, 15:17

Столиця готується до проведення Чемпіонату світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних U-23 у серпні 2021 році. Питання підготовки до заходу обговорили під час наради під головуванням заступниці голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олени Говорової.

«Київ прийматиме Чемпіонат світу з міні-футболу серед жінок та молодіжних збірних U-23 із 9 до 15 серпня. Столиця України має значний досвід у проведенні престижних спортивних заходів. Саме вдале проведення Чемпіонату Європи з міні-футболу у 2018 році дозволило Києву подати заявку на проведення Чемпіонату світу у 2021 році та вибороти перемогу в сенегальського Дакара. Цього разу нам також необхідно задіяти всі ресурси та виконати величезний обсяг роботи, аби провести захід на високому рівні. Адже Чемпіонат є вагомою загальнонаціональною подією і має іміджеве значення для України та її столиці», – зазначила Олена Говорова.

Вона нагадала, що головна локація заходу буде облаштована у центрі міста – на Контрактовій площі. Там з’явиться збірно-розбірний мініфутбольний стадіон.

Як повідомила Олена Говорова, у Чемпіонаті візьмуть участь 16 молодіжних збірних команд та 8 жіночих збірних команд.

Під час наради заступниця голови КМДА доручила профільним структурним підрозділам скласти комплексний організаційний план дій, погодити проектно-кошторисну документацію та підготувати відповідне розпорядження КМДА.

Нагадаємо, влітку 2018 року Київ приймав Чемпіонат Європи з міні-футболу. Тоді 20 найкращих збірних Європи та їх вболівальники змогли оцінити якість проведення спортивних заходів у столиці. За підсумками турніру «Гідропарк-Арену» було визнано одним із найкращих у Європі стаціонарних стадіонів для масового аматорського міні-футболу. А територію Долобецького острову та міській пляж «Венеція» – найкращою рекреаційною зоною, де відбувалися подібні заходи в європейських столицях.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]