Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столиця продовжує роботи з благоустрою зелених зон, облаштуванню клумб та квітників

05 травня 2022 року, 15:23

У Києві тривають роботи з благоустрою зелених зон, облаштуванню клумб і квітників. Зокрема, комунальники столиці почали працювати над створенням незвичного квітника за мотивами легендарної поштової марки «русскій воєнний корабль, іді …!». Про це повідомив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Композиція з’явиться вже найближчим часом на квітнику транспортної розв’язки біля станції метро «Лівобережна». Це буде панно розміром 13,8 на 4,5 метри, сформоване із кількох тисяч квітів різних сортів. Над реалізацію задуму працюють спеціалісти КП УЗН Дніпровського району.

«Переконаний, ця чудова композиція стане ще одним символом незламного духу українців», – зазначив Олександр Возний.

За його інформацією, наразі в оранжереях кожного району вирощують квіти, які незабаром будуть висаджені на клумбах міста. 

Нагадаємо, що попри воєнний стан та складну економічну ситуацію у столиці працює майже 700 озеленювачів, які прибирають парки, проводять весняний догляд за рослинами, видаляють аварійні та сухостійні дерева і висаджують нові.

Цього року озеленювачі районних КП УЗН уже висадили більше 1000 дерев та понад 4700 кущів. Ще не менше 200 дерев та майже 500 кущів планується висадити найближчим часом.  У київських лісах цього сезону висаджено 85 тисяч сіянців сосни.

 



 

 

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]