Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Суб’єктивного фактору немає: в Департаменті охорони здоров’я всі закупівлі здійснюють через систему Prozorro

13 вересня 2021 року, 10:00

У Департаменті охорони здоров’я КМДА всі закупівлі здійснюють в рамках чинного законодавства через систему Prozorro, що усуває суб’єктивне втручання в процес закупівлі і відповідно унеможливлює корупційну складову.

Відповідно, чергові звинувачення у нібито розкраданні коштів на закупівлях ліків для онкохворих є, щонайменше, некоректними і безпідставними.

Нагадаємо, у п’ятницю, 10 вересня, співробітники Подільської окружної прокуратури м. Києва проводили обшук у приміщенні Департаменту охорони здоров’я.

Обшук проводився відповідно до ухвали Подільського районного суду міста Києва «з метою відшукання та вилучення речей, предметів та документів, що мають значення речових доказів у кримінальному провадженні». Працівники департаменту надали всю необхідну інформацію та співпрацюють зі слідством.

Розбіжність голосних заяв з реальністю вкотре свідчить про системний тиск на міську владу та спроби дестабілізації роботи КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]