Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Сучасні, зручні і доступні – над Борщагівською трамвайною лінією ми продовжуємо оновлювати пішохідні мости», – Олександр Густєлєв

16 січня 2020 року, 11:47

Із перших днів січня триває робота над оновленням двох пішохідних мостів: над проспектом Леся Курбаса і проспектом Любомира Гузара. Уже виконано значний обсяг робіт, повідомили у КК «Київавтодор».

«Ми не зупиняємо роботи на пішохідних мостах. Зокрема, на надземному переході поблизу кінотеатру «Лейпциг» встановлено більшість склопакетів пішохідної галереї. Також на завершальному етапі влаштування покрівлі. Змонтовано 90% металоконструкцій східців», – розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

На цьому об’єкті триває монтаж металоконструкцій ліфтових башт. А за кілька тижнів розпочинають скління конструкцій навколо сходів.

«На пішохідному мосту на розі просп. Любомира Гузара і вул. Василенка розпочинаємо встановлення прогону на постійні опори. Незабаром монтуватимемо металоконструкції сходів», – зазначив Олександр Густєлєв.

Обидва мости матимуть ліфти. Підлогу заллють спеціальним антиковзним покриттям MC-Floor Topspeed (Німеччина).

Аби підвищити комфорт – надземні переходи матимуть закриті галереї. Це гарантуватиме захист від опадів, вітру. Також конструкція унеможливить потрапляння сторонніх предметів на проїжджу частину і трамвайне полотно. Для вентиляції передбачені вікна. Буде змонтовано LED-освітлення.

Мости збудовано на початку 80-х років і досі на них не проводили капітальних ремонтів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]