Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Святковий Київ: у центрі столиці продовжують працювати новорічно-різдвяні локації із фудкортами та фудзонами (+фото)

05 січня 2022 року, 15:11

У центрі столиці продовжують працювати новорічно-різдвяні локації, де можна відчути атмосферу святкового Києва. Відвідати локацію на Софійській площі можна до 16 січня, на Контрактовій площі та біля Арки дружби народів – до 23 січня.

Нагадуємо, тема головної святкової локації на Софійській площі – Дивоніч, коли народився Ісус Христос. Різдвяне дійство відтворене у вигляді вертепу. Довкола розташовані ярмарок, фотозони, майстерня, музей новорічних прикрас, ковзанка, атракціони тощо. Головна ялинка висотою 31 метр сяє 10-кілометровою гірляндою. Прикрашають її 20 тисяч іграшок червоного та золотого кольорів.

На Контрактовій площі працює велика локація «Різдво на Подолі». Її оформлено у європейському стилі. Ялинку та ярмарок прикрашає 20 тисяч ліхтарів. Родзинка локації  – унікальна прогулянкова ковзанка довжиною понад 200 м із альтанкою для відпочинку, кав’ярнею та музичною сценою.

На локації біля Арки дружби народів гостей, що прогулюються пішохідно-велосипедним мостом, чекає новорічна ялинка, затишна лаунж-зона зі столиками та гарячими напоями.

Нагадуємо, що 8 муніципальних театрів підготували до зимових свят 212 вистав, на які запрошують і маленьких глядачів – із дотриманням вимог щодо обмеження кількості глядацьких місць під час пандемії. Перед початком вистав гостей чекають розважальні програми, різдвяні святкові фотозони, цікаві квести та веселі ігрові програми. Також у бібліотеках і музеях міста тривають різноманітні книжкові виставки, майстер-класи та святкові акції. Дайджест культурних подій на поточний тиждень можна побачити за посиланням.

Зазначимо, що відвідувачі і організатори масових заходів у період карантину мають дотримуватися низки правил. Закликаємо під час святкувань не забувати про масковий режим, фізичну дистанцію, а також обробляти руки антисептиками.

Новорічно-різдвяні локації 2022 в центрі Києва

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]