Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Терцентри соціального обслуговування громадян отримали необхідну кількість одягу та постільної білизни для осіб, які цього потребують

13 липня 2022 року, 10:32

Територіальні центри соціального обслуговування громадян отримали необхідну кількість одягу та постільної білизни для допомоги внутрішньо переміщеним особам і тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. Департамент соціальної політики висловлює подяку всім мешканцям Києва за участь та підтримку.

Завдяки небайдужим містянам «банки одягу» столиці наповнені. На сьогодні потреба в одязі та постільній білизні закрита повністю завдяки допомозі містян та роботі Гуманітарного штабу.

Нагадаємо, що Гуманітарний штаб Києва забезпечує необхідними речами і продуктами харчування органи соціального захисту, які, у свою чергу, надають допомогу особам, які найбільше цього потребують: одиноких і людей літнього віку, осіб з інвалідністю, матерів з маленькими дітьми тощо.

У разі, якщо потреба в поповненні «банків одягу» з’явиться знову, міська влада обов’язково повідомить про це мешканців міста, аби всі охочі змогли допомогти тим, хто цього потребує.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]