Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

ТЕЦ-5 працює в штатному режимі

28 липня 2020 року, 12:29

Персонал  ТЕЦ-5 оперативно ліквідував наслідки позаштатної ситуації об 19:09, а на системи шин була відновлена подача напруги. Загалом локалізація пошкодження та відновлення енергопостачання зайняли близько 20 хвилин.

Завдяки оперативному реагуванню та злагодженим діям енергетиків ТЕЦ-5 вдалось мінімізувати час відключення електроенергії̈ у трьох районах Києва.

Наразі теплоелектроцентраль № 5  працює в штатному режимі. В роботі два енергоблоки, що працюють з навантаженням, згідно з графіком енергоринку. На пошкодженому обладнанні ведуться ремонтні роботи.

Нагадаємо, 27 липня о 18:49 на столичній ТЕЦ-5 сталося технологічне порушення розподільчого пристрою 110 кВ через загоряння масляного вимикача та як наслідок — знеструмленням системи шин 110 кВ та 35 кВ, від яких електричну енергію отримують  Печерський, Голосіївський та Солом’янський райони.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]