Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Тимчасово змінено роботу тролейбусів маршрутів №№ 5, 8, 9, 17

13 травня 2016 року, 17:25

У зв’язку із продовженням капітального ремонту на бульварі Тараса Шевченка 14-15 травня з 8:00 до 20:00 буде припинено курсування тролейбусів маршрутів №№ 5, 8, 9, 17 на ділянці від Повітрофлотського шляхопроводу до площі Льва Толстого.

На цей період автобусний маршрут № 8 ТР «Повітрофлотський шляхопровід – ст. м. «Університет» буде організовано за трасою: просп. Перемоги – б-р Тараса Шевченка (до вул. Леонтовича) – б-р Тараса Шевченка – просп. Перемоги.

Пасажири автобусів маршруту № 8ТР у цей час мають право користуватися місячними проїзними квитками, придбаними для проїзду в тролейбусі.

Змінено також роботу автобусного маршруту № 114 (R) в напрямках:

-         до залізничного вокзалу «Центральний» на трасі: вул. Милославська – вул. Хрещатик за діючою трасою, далі вул. Велика Васильківська – вул. Саксаганського – вул. Петлюри – залізничний вокзал «Центральний»;

-         до вул. Милославської на трасі: залізничний вокзал «Центральний» – вул. Петлюри – б-р Тараса Шевченка – вул. Володимирська – вул. Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Хрещатик, далі за діючою трасою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]