Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Трансляція онлайн: відтепер засідання постійних комісій Київради можна дивитися наживо

05 вересня 2016 року

Трансляція онлайн: відтепер засідання постійних комісій Київради можна дивитися наживо

Сьогодні вперше на офіційному сайті Київської міської ради засідання постійної комісії транслювалося онлайн. Наживо можна було спостерігати за розглядом порядку денного постійної комісії Київради з питань житлово-комунального сектору та паливно-енергетичного комплексу. Відповідні нововведення стартують згідно з новим Регламентом Київської міської ради, який набрав чинності 1 вересня 2016 року.

Наразі камера для онлайн-трансляції засідань встановлена лише в кабінеті 1017. Тобто, поки що наживо можна буде переглядати засідання тільки тих постійних комісій, які проводять засідання в цьому кабінеті. Аналогічні web-камери, за кошти громадської організації, мають встановити ще у 4-х залах засідань.

“У міському кошторисі на цей рік не було передбачено кошти на організацію трансляції засідань. Але ми вже подали заявку на розгляд профільної комісії і при першому бюджетному коригуванні, будемо викроювати кошти на зберігання відеоархіву та web-камери. Ми підходимо економно до бюджетних грошей, тому співпрацюємо з громадською організацією і сподіваємось доповісти про встановлення камер у залах засідань без використання бюджетних коштів, а за сприяння меценатів”, - зазначив заступник міського голови — секретар Київради Володимир Прокопів.

Подивитися web-трансляцію засідань постійних комісій Київради можна, зайшовши на офіційну сторінку КМР. Далі необхідно обрати розділ “Комісії” та клікнути на сторінку постійної комісії, засідання якої відбувається у цей час. Уже найближчим часом з'явиться і архів засідань.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]