Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Триває прийом есе на Національний конкурс творчих робіт «Шлях становлення Православної Церкви України»

01 квітня 2020 року, 9:00

До 31 травня триває прийом конкурсних робіт (есе) від молоді на Національний конкурс творчих робіт «Шлях становлення Православної Церкви України». Про це повідомили в Інституті політико-правових та релігійних досліджень, який є організатором конкурсу.

Метою конкурсу є підтримка обдарованої молоді, підвищення рівня обізнаності молоді про історію становлення Православної Церкви України, створення умов для творчого зростання обдарованої молоді.

Серед пріоритетних напрямів конкурсу є: історія становлення церкви, церква і культура, молодіжні ініціативи православної молоді, інша тематика.

Конкурс триватиме до 24 серпня 2020 року у дистанційній формі;

Прийом конкурсних робіт – до 31 травня 2020 року.

Оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 20 липня 2020 року.

Оголошення переможців Національного конкурсу творчих робіт «Шлях становлення Православної Церкви України» відбудеться 24 серпня 2020 року.

До участі у конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України.

Конкурс проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Київської міської організації Національної спілки письменників України, Всеукраїнського товариства «Знання» України, Переяславсько-Вишневської єпархії Православної Церкви України, Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

Конкурсні роботи разом із заявкою направляються на електронну адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: [email protected]), вказавши у темі повідомлення: «На Конкурс».

Додаткова інформація на сторінці у мережі facebook: www.facebook.com/institute2015.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]