Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Триває відбір кандидатів на посаду директора Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції КМДА: подати документи можна до 3 жовтня

25 вересня 2023 року, 15:21

Триває відбір кандидатів на зайняття вакантної посади директора Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції КМДА. Документи на участь у відборі можна подати до 3 жовтня 2023 року.

Основні завдання та посадові обов’язки директора Департаменту зазначені у відповідному розпорядженні Київського міського голови. Відбір проводиться з дотриманням принципів рівного доступу, політичної неупередженості, законності, довіри суспільства, недискримінації, прозорості, доброчесності.

Особа, яка бажає взяти участь у відборі, має подати в електронному вигляді на електронну адресу [email protected]:

  • заяву про участь у відборів із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади;
  • резюме;
  • презентацію з планом першочергових кроків на посаді директора Департаменту;
  • заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені Законом України «Про очищення влади»;
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію трудової книжки;
  • копію документа про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік;
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Детальний перелік необхідних документів визначено в п.12 Положення про відбір кандидатів на зайняття вакантної посади директора Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції.

Відбір проводить спеціальна комісія, утворена Київським міським головою.  Співбесіди із кандидатами триватимуть із 13 жовтня в адміністративній будівлі КМДА на Хрещатику, 36.

Протягом п’яти робочих днів після завершення строку подання документів члени комісії вивчають їхню комплектність, повноту та відповідність вимогам і за результатами опрацювання ухвалюють рішення про допуск кандидатів до участі у відборі.

З метою оцінки досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей кандидатів триватимуть співбесіди, за результатами яких їм виставлятимуть бали. Переможцем стане той, хто набере найбільшу кількість балів. У разі, коли два і більше претендентів матимуть однакову кількість балів, переможця визначатимуть  шляхом відкритого поіменного голосування більшістю голосів комісії. 

Протягом двох робочих днів після складання рейтингу кандидатів комісія має внести обґрунтоване подання щодо призначення  Київському міському голові, який і призначає переможця на посаду.

Додаткова інформація про проведення відбору за тел: 202-77-15, 067-949-17-49.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]