Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Центри надання адміністративних послуг столиці відновлюють запис у застосунку «Київ Цифровий»

11 травня 2023 року, 12:05

Для покращення обслуговування Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) столиці відновлюють запис до установ у застосунку «Київ Цифровий». Тепер відвідувачі мають змогу забронювати зручний для них час і дату відвідування ЦНАПу, не виходячи з дому.

Щоб записатись до ЦНАПУ через застосунок «Київ Цифровий», потрібно відкрити розділ «Адміністративні послуги» — «Запис до ЦНАПу», обрати послугу та зручний час візиту. Після цього користувач отримає цифровий номер в електронній черзі.

Застосунок «Київ Цифровий» вже став для багатьох киян «містом у кишені», який дозволяє отримати послуги від міста онлайн. За допомогою застосунку можна не тільки записатися на прийом у ЦНАП, але й отримати інформацію про доступні послуги.

ЦНАПи в Києві пропонують 459 адміністративних послуг для мешканців столиці. Серед них – оформлення паспортів, реєстрація місця проживання, реєстрація транспортних засобів та багато іншого. Для зручності користувачів запис для отримання цих послуг доступний як на сайті ЦНАП, так і через застосунок «Київ Цифровий».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]