Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цими вихідними автобуси маршрутів №№ 31, 101 та тролейбуси маршруту № 34 змінять рух через проведення ярмарків

04 квітня 2019 року, 14:11

У роботу громадського транспорту будуть внесені зміни під час проведення продовольчих ярмарків 6 та 7 квітня на вул. Йорданській, вул. Миколи Закревського та вул. Татарській. Про це повідомили у КП «Київпастранс»

Так, від початку руху 6 квітня до закінчення ярмарку вносяться зміни у роботу тролейбусів маршруту № 34 та автобусів маршруту № 101 у зв’язку із проведенням продовольчих ярмарків на вул. Йорданській (на ділянці від вул. Олександра Архипенка до просп. Степана Бандери) та вул. Миколи Закревського (на ділянці від просп. Володимира Маяковського до вул. Теодора Драйзера).

Рух тролейбусів № 34 організують за таким маршрутом: вул. Північна – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – просп. Степана Бандери та у зворотному напрямку.

Рух автобусів маршруту № 101 буде організовано: ст. м. «Почайна» – просп. Володимира Маяковського за власною трасою, далі – вул. Теодора Драйзера – вул.  Миколи Закревського, далі за власною трасою.

Також від початку руху 7 квітня у зв’язку із проведенням продовольчого ярмарку на вул. Татарській, 32-38 внесуть зміни у роботу автобусів маршруту № 31, та організують рух від ст. м. «Політехнічний інститут» до вул. Отто Шмідта за власною трасою, далі – вул. Отто Шмідта – вул. Нагірна, далі за власною трасою.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]