Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цієї ночі під час повітряної тривоги на станціях столичного метро укривалося понад 7700 осіб, із яких майже тисяча – діти

18 травня 2023 року, 15:13

Цієї ночі на станціях столичного метро під час повітряної тривоги укривалося понад 7700 осіб, із яких майже тисяча дітей. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен». 

Загалом із початку травня на станціях міської підземки укривалося більше ніж 50 тисяч людей, із яких майже 6200 дітей.

У столичному метрополітені звертають увагу, що на станціях доступні санвузли, фонтанчики з водою, стільці та модульні лави. Проте у підземці прохолодно, тож якщо користуєтеся метро як укриттям, то варто брати із собою теплі речі.

Нагадуємо, що під час повітряної тривоги вночі працює той же вестибюль метро, що й у денну зміну.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) під час повітряної тривоги забезпечує працівник поліції (контакти чергового поліцейського розміщено біля входу).Необхідно брати з собою документ, який посвідчує особу, адже поліцейський перевіряє його при вході.

Закликаємо не нехтувати сигналом повітряної тривоги та слідувати до найближчого укриття. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]