Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19-21 травня в Києві та області очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки – Укргідрометцентр

18 травня 2023 року, 14:28

19-21 травня в Києві та Київській області очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це попереджає Український гідрометцентр.

Також, за прогнозом синоптиків, вдень 20 травня у столиці місцями можливі короткочасний дощ, гроза.

Звертаємо увагу, що в умовах воєнного стану діє заборона відвідувати столичні ліси – як пішки, так і за допомогою транспортних засобів, зокрема і велосипедів. Частина лісових територій була зоною бойових дій і там можуть залишатись вибухонебезпечні предмети. Це несе ризики не лише для громадян, але й для вогнеборців у разі пожежі.

Окрім цього, громадяни несуть адміністративну відповідальність за порушення, а тим більше за розведення багаття чи підпали на території лісів. Штраф для громадян може сягати кілька десятків тисяч гривень.

Нагадаємо, що вчора рятувальники КАРС знову виявили залишки від боєприпасів «Град» у Святошинському лісництві.

Наголошуємо, що при виявленні уламків ракет, вибухонебезпечних пристроїв треба обов'язково телефонувати на номери «101» та «102». У разі надзвичайних ситуацій – телефонувати до Київської служби порятунку цілодобово за номером: (044) 430 37 13.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]