Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цієї суботи в парку «Перемога» відбудеться вуличний фестиваль «День батька»

13 вересня 2018 року, 17:00

16 вересня з 11:00 до 18:00 у столичному парку «Перемога» відбудеться вуличний фестиваль «День батька». Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

У програмі фестивалю:

  • конкурс «Супертато» – перетягування позашляховика;
  • «Таткова майстерня» – авторські вироби з деревини від татусів із дітьми;
  • кафе «Тет-а-тет з татом» із спеціальним «меню», яке допоможе краще порозумітися батькові з дітьми;
  • майстерня із заплітання коси, де кожен батько зможе підвищити фах заплітання волосся своїм донькам;
  • флешмоб «Танці з татами» – впродовж концертної програми відбудеться декілька танцювальних флешмобів для батьків з дітьми;
  • гігантська фотозона для створення яскравих світлин на згадку про День батька.

Під час свята Подякою Київського міського голови буде відзначено 10 татусів, які беруть активну участь у суспільному житті, зуміли в складній економічній ситуації забезпечити життєдіяльність сім’ї, зберегти теплоту родинних стосунків та досягти успіхів у вихованні дітей.

Також учасникам свята надаватимуть безкоштовні консультації психолога, юриста, соціального педагога з питань сім’ї та виховання дітей. Будуть облаштовані ігрові й освітні майданчики, організовані конкурси, інтерактивні розваги, концертна програма.

Організатори: Служба у справах дітей та сім’ї спільно з ГО «Міжнародний Центр Батьківства», Патрульною поліцією м. Києва та партнерськими організаціями. 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81, 097-528-96-09, 063-349-55-69.

Додаткова інформація: Сергій Цвєтков, 067-233-66-20; [email protected]; https://uafathers.com

Довідково.

День Батька – це щорічне свято на честь усіх татусів, яке відзначають у 52 країнах світу. В Україні Всенародний День батька відзначатиметься вже 10-ий рік поспіль. 2007 року «Міжнародний центр батьківства» заснував громадську ініціативу щодо святкування в Україні Дня батька, об’єднавши навколо свята більше 70-ти громадських та релігійних організацій. З 2009 року третя неділя вересня набула на громадському рівні статусу Всенародного Дня батька та щорічно відзначалася у Києві та містах України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]