Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

З 14 до 16 вересня на Хрещатику частково заборонять рух транспорту під час підготовки та проведення міжнародних змагань рятувальників

13 вересня 2018 року, 17:28

15 вересня в центрі столиці відбудуться міжнародні змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник. Київ-2018» та інші урочисті заходи в рамках святкування Дня рятівника. Відповідну ініціативу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у м. Києві підтримано розпорядженнями КМДА № 1055 та № 1643.

Масштабне спортивне свято триватиме на Хрещатику з 09:00 15 вересня до 19:00 16 вересня – на відрізку між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізною. У зв’язку із цим на ділянці буде заборонено рух усіх видів транспорту з 20:00 14 вересня до 24:00 16 вересня.

Департаменту транспортної інфраструктури доручено на час проведення події внести зміни в роботу наземного пасажирського транспорту, маршрути яких проходять цими вулицями.

За інформацією організаторів, це буде найбільше за розмахом і кількістю учасників змагання рятувальників, якого ще не було в Україні. До столиці з’їдуться не лише вітчизняні вогнеборці, а й їхні закордонні колеги.

Найвитривалішого, найспритнішого та найсильнішого пожежного-рятувальника 2018 року визначатиме професійне журі. Зокрема, передбачені індивідуальний забіг, тандем і командна естафета з шести етапів. Таке випробування має виховати в особового складу волю та прагнення до перемоги, здатність витримувати високі фізичні і психологічні навантаження в умовах спортивної боротьби та бойових дій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]