Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього тижня киян і гостей столиці запрошують відвідати 13 безоплатних екскурсій із новим дитячим еко-маршрутом до Будинку природи

07 серпня 2023 року, 12:27

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 13 безоплатних екскурсій для киян та гостей міста. Прогулянки вулицями Києва відбуватимуться з вівторка до неділі.

Дитяча еко-екскурсія «Мандрівка до Будинку природи», де юні дослідники дізнаються про важливість впливу навколишнього середовища на життя людини, у Будинку природи ознайомляться з унікальною флорою та фауною, а також отримають безліч нових емоцій.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 10 серпня, четвер, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/fL3RzUmVRbXvJ9i19.

Екскурсія «Таємниці града Ярослава», де розкриються таємниці давнього Києва, Софійського та Михайлівського соборів.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 8 серпня, вівторок, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/sVTZxHszQFASg9d58.

Екскурсія «Все починається з Університету», під час якої можна буде дізнатися, як Київський національний університет імені Тараса Шевченка дав початок розбудові нового кварталу Києва, а також ознайомитися з історією створення навколо Червоного корпусу парку та ботанічного саду.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 9 серпня, середа, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/WPQ8DHaf7rq6647F7.

Дитяча екскурсія «Мандри Пейзажною алеєю», на шляху якої юні мандрівники та їхні батьки дізнаються, коли й чому створили Пейзажну алею, які таємниці відкриває панорама київських гір, а також почують багато різних містичних історій про цю місцевість.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 10 серпня, четвер, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/q53Z5V1fmzgJt9J17.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця», де можна буде ознайомитися з літописними місцями Києва та творіннями багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 11 серпня, п’ятниця, 16:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/GraGkqEf4cmPHWe59.

Екскурсія «Прогулянка Старим Києвом», під час якої кияни та гості столиці дізнаються про будівництво Володимирського собору, ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 11 серпня, п’ятниця, 17:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/EFVeQ8xWmSaJ2Lyj9.

Дата та час: 13 серпня, неділя, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/bQRYh2xGVcuf6sex5.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», у ході якої можна ознайомитися з низкою об’єктів мілітарної історії Києва, а також почути про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 11 серпня, п’ятниця, 17:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ppFFsvbP8s6G3ZzL8.

Екскурсія «Київ незламний», під час якої учасники ознайомляться з історією воєнного Києва – із часів Другої Світової війни і до сьогоднішнього повномасштабного вторгнення.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 11 серпня, п’ятниця, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/RwBUaU5AT8w8YCn56.

Екскурсія «Київ – серце Європи», де можна ознайомитися з архітектурою Києва та різноманітними об’єктами, які пов’язують наше місто з Європою, а також із будівлями, які спроєктовані європейськими архітекторами.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 12 серпня, субота, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/TKHZ9NqojYEjPPet8.

Екскурсія «Як козаки та магістрат на Подолі жили», під час якої можна буде відкрити для себе таємниці середньовічного Подолу та дізнатися про традиції київського самоуправління.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 12 серпня, субота, 18:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/Qe8DeqvGf8D5hbZy8.

Екскурсія «Київ незвичний – від минулого до сьогодення», де можна буде відкрити для себе незвичні місця Києва та історії про людей, які з ними пов’язані.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 13 серпня, неділя, 11:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/xZAbxSBe87ZC1t8V8.

Дитяча квест-екскурсія «Пізнаємо Київ – обираємо професію», на якій діти та їхні батьки дізнаються про різноманітні події в історії України, а також ознайомляться із сутністю ряду професій. У ході гри, використовуючи надану інформацію, юні дослідники вирішуватимуть задачі, подолання яких приведе до розкриття важливого гасла для нашої столиці.

Місце зустрічі вказано в анкеті.

Дата та час: 13 серпня, неділя, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ugddaFAJfsGepWT17.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]