Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього тижня Центр вакцинації проти COVID-19 у Києві працюватиме чотири дні – 24-27 червня

23 червня 2021 року, 8:47

На цьому тижні Центр вакцинації проти COVID-19, що створено на базі Міжнародного виставкового центру, працюватиме у четвер та п’ятницю, а також у суботу та неділю із 10:00 до 17:30. Про це повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«Ми постійно аналізуємо перебіг вакцинальної кампанії і цього тижня пропонуємо такий графік роботи: з четверга, 24 червня, до неділі, 27 червня, повний робочий день – із 10:00 до 17:30. Вакцинація відбуватиметься за попереднім записом через додаток «Дія» та портал Helsi.me», – пояснила вона.

За словами Ганни Старостенко, минулого тижня, 17 червня, у Києві, як і в Україні, вакцинувалася рекордна кількість людей: щеплення отримали майже 14 тисяч осіб. Загалом же у Центрі від початку його створення вакцинувалися практично 20 тисяч людей.

Заступниця голови КМДА також нагадала, що нині у місті триває вакцинація освітян, медичних та соціальних працівників, учасників ООС, а також осіб 65 років та старших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]