Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Цього тижня вакцинація для зареєстрованих на щеплення від COVID-19 у «Дії» буде доступна у МВЦ 17 та 18 червня за попереднім записом у додатку Helsi.me

15 червня 2021 року, 18:17

Цього тижня вакцинація для зареєстрованих у «Дії» буде доступна Центрі вакцинації проти COVID-19, створеному в Міжнародному виставковому центрі, 17 та 18 червня. Про це повідомили у столичному Департаменті охорони здоров’я.

Щоб отримати щеплення від COVID-19, необхідно записатися на конкретний час на ресурсі Helsi.me.

Досвід минулих вихідних довів, що робота вакцинальних бригад за записом не лише впорядковує чергу, а й значно мінімізує час, витрачений на процес щеплення. У результаті – можливість вакцинуватися отримує набагато більша кількість людей.

У Департаменті охорони здоров’я закликають киян записатися у Helsi.me, прийти у чітко призначений час та без черг отримати щеплення від COVID-19.

Також у профільному Департаменті нагадують, що для людей від 65 років існує можливість вакцинуватися від COVID-19 у Центрах первинної медико-санітарної допомоги. Для цього необхідно звернутися до лікаря, із яким підписано декларацію, та узгодити час.

Департамент охорони здоров’я звертається до киян із проханням розповісти про це своїм старшим родичам, а у разі необхідності – допомогти їм записатися на щеплення у свого лікаря, щоб не витрачати час та сили на поїздку до Центру вакцинації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]