Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У 2023 році в Києві відновлять ремонти асфальтового покриття прибудинкових територій і міжквартальних проїздів 

08 червня 2023 року, 15:47

 У столиці цього року відновлять капітальні ремонти асфальтового покриття прибудинкових територій і міжквартальних проїздів. Відповідні зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки на поточний рік ухвалили депутати Київської міської ради під час пленарного засідання. 

Як повідомляє Департамент економіки та інвестицій, відповідні коригування також внесено і в бюджет міста Києва на 2023 рік. Ремонтні роботи асфальтного покриття у дворах проводитимуть у всіх районах міста. Для цього з міського бюджету буде спрямовано 100 млн грн.

Нагадаємо, що програма капітального ремонту асфальтного покриття прибудинкових територій та міжквартальних проїздів діє в столиці із 2019 року, і визначена одним із пріоритетних напрямів роботи у Програмі економічного та соціального розвитку міста. 

Відтоді і до початку широкомасштабного російського вторгнення у Києві відремонтовано понад 2200 дворів. У 2022 році через зрозумілі причини ремонти відбулись за лише 157 адресами. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]