Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київводоканал» спростував інформацію про холерну паличку у воді

08 червня 2023 року, 16:05

Наразі в мережі розповсюджується неправдива інформація про можливий спалах холери через холерну паличку у воді. Ця інформація не відповідає дійсності і скоріше за все спрямована на дестабілізацію ситуації та нагнітання паніки серед населення. Про це повідомляє ПрАТ «АК «Київводоканал».

Таке повідомлення поширилося пабліками та чатами різних міст. У дописах зазначається, що навіть чистити зуби та мити фрукти й овочі необхідно винятково кип’яченою водою. 

«Київводоканал» наголошує, що якість питної води  контролюється  за показниками епідемічної безпеки та санітарно-хімічними показниками безпечності. Жодних відхилень від чинного ДСанПіН  наразі немає, водопровідна вода цілком безпечна.

Інформація про якість води у Києві щодня публікується на офіційному сайті «Київводоканалу» та сторінці у Facebook. Закликаємо довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]