Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому районі планують створити сучасний багатофункціональний парк «Срібний Кіл»

11 листопада 2021 року, 12:14

У Дарницькому районі планують створити сучасний багатофункціональний парк «Срібний Кіл». Наразі триває обговорення відповідного проєкту.

Кияни можуть надавати свої пропозиції або зауваження шляхом заповнення спеціальної онлайн форми до 22 листопада включно.

Парк буде розташовано навколо озера Срібний кіл між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською у Дарницькому районі. Проєкт парку та план благоустрою території можна переглянути за посиланнями.

«У результаті численних зустрічей із громадою та експертами компанія-проектант нарешті представила проєкт парку. У проєкті передбачено створення інклюзивного оглядового майданчика, ігрових майданчиків для дітей різних вікових груп за інтересами, зони «тихого» відпочинку, майданчика для вигулу собак, памп-треку, спортивних майданчиків із тренажерами та гри у настільний теніс, амфітеатру, оглядового майданчика, а також набережної із фонтаном. Пріоритетним для міської влади є не тільки озеленення територій, а й створення сучасних міських зелених просторів, де діти та дорослі зможуть відпочивати, займатися спортом та проводити зустрічі», – повідомив голова ГО «Парк Срібний Кіл», депутат Київради Григорій Маленко.

Депутат додав, що у зв’язку з протиепідемічними заходами громадське обговорення проєкту парку «Срібний Кіл» відбувається в онлайн режимі.

«Наразі кияни можуть ознайомитись із проєктом та надати свої пропозиції або зауваження шляхом заповнення спеціальної онлайн форми. Усі пропозиції будуть опрацьовані з проєктною групою. Другий етап обговорення відбудеться у форматі онлайн трансляції, на якій буде висвітлено та обговорено пропозиції та зауваження, які були надані громадою. У результаті буде затверджено остаточний перелік правок та доповнень, які будуть рекомендовані до внесення у проєкт», – наголосив Григорій Маленко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]