Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому районі відбувся фінал ІІ етапу зі спортивного орієнтування «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

12 квітня 2024 року, 14:06

У Дарницькому районі відбулося фінальне змагання районного етапу зі спортивного орієнтування «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», на якому за підрахунками поточних балів визначили представника наступного етапу ігор.

Нагороди переможцям вручили заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова, т.в.о. голови Дарницької районної державної адміністрації Микола Калашник, бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер Олімпійських ігор Валерій Андрійцев, український футболіст, майстер спорту України Святослав Сирота.

«Дякую нашим Захисникам і Захисницям за те, що ми маємо змогу жити, творити, працювати заради нашого майбутнього. Ви, юні кияни, ніколи не забувайте, хто ви є, у якій країні сьогодні живете. Ви – українці: сильні, вільні, незалежні. Я вас вітаю з фіналом ваших змагань у районі. Сподіваюсь, що одну з команд побачу на фіналі змагань. Не забувайте слоган – «Разом переможемо», – привітала учасників Олена Говорова.

Загалом у фінал Дарницького районного етапу вийшло 8 команд, проте переможні місця посіли: 3 місце – школа № 105, 2 місце – школа № 160, 1 місце –школа № 217. Команда-переможець поїде грати за свій район на міському етапі, що стартує у травні 2024 року.

Нагадаємо, що проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» – це перший масштабний спортивний проєкт для учнів, на меті якого залучити молодь до шкільного спорту і навчити бути командою. Проєкт охоплює понад 20 областей України та спрямований на розвиток фізичної культури і спорту України. У Києві до участі у проєкті зареєструвалися 907 шкільних команд: 167 – з баскетболу, 320 – з волейболу, 205 – з футзалу, 35 – з черліденгу та 180 – зі спортивного орієнтування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]