Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відзавтра в КиївЗоо бегемотик Лілі знову зустрічатиме відвідувачів у літньому вольєрі

12 квітня 2024 року, 12:02

Цієї суботи, 13 квітня, бегемотик Лілі знову повернеться після зимово-весняних холодів до свого літнього вольєра в КиївЗоо. Помилуватись початком купального сезону запрошує КП «Київський зоопарк».

«Квітневий зоопарк сповнений барвистим цвітінням та чарівним ароматом різноманітних трав, кущів і дерев. Ви зустрінете неймовірні магнолії, яскраву форзицію, романтичну сакуру, весільну спірею, гордовиті тюльпани, бузковий рододендрон, в’юнкий барвінок, а ще – запашні вишні, черешні, сливи, абрикоси та яблуні. Утім найбільшою серед цих прекрасних квітів є наша особлива «квіточка» – бегемотик Лілі», – йдеться в дописі на сторінці Facebook КиївЗоо.

Також у столичному зоопарку до свого літнього маєтку повернулись хвилясті калао, а на озера – пелікани.

Нагадаємо, що вхід до КиївЗоо – до 16:30, перебування на території – до 18:00. Центральні квиткові каси працюють у понеділок із 12:00 до 16:30, з вівторка до неділі – з 10:00 до 16:30. Також квитки можна купити онлайн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]