Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Дарницькому ЦНАП розпочали надавати консультації з питань створення ОСББ

23 лютого 2021 року, 14:49

Дарницька районна в місті Києві державна адміністрація спільно з районним ЦНАП та Асоціацією ОСББ Дарницького району м. Києва підписали Меморандум про співпрацю. Про це повідомила керівниця Центру надання адміністративних послуг Дарницької РДА в м. Києві Наталія Ігнатенкова.

«Щовівторка з 10:00 до 13:00 у приміщенні Дарницького ЦНАП на вул. Степана Олійника, 21 можна отримати кваліфіковану допомогу з усіх питань, що стосуються створення ОСББ. Звичайно ж, якщо послуга користуватиметься попитом, то час прийому буде збільшений», – розповіла Наталія Ігнатенкова.

За її словами, метою пілотного проєкту є сприяння та допомога у створенні ОСББ у районі. Адже багато киян замислюється над цим, проте відсутність відповідних знань стає перешкодою для зацікавлених власників квартир.

«Також кияни можуть зареєструвати ОСББ та отримати інформацію щодо участі у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків від Фонду енергоефективності. Така взаємодія стане першим кроком на шляху поширення цієї практики у Києві», – зауважила Наталія Ігнатенкова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]