Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У День ветеринара 14 серпня у столиці пройде безкоштовний тренінг з надання першої допомоги тваринам

12 серпня 2022 року, 11:04

У неділю, 14 серпня, об 11:00 в тимчасовому притулку для тварин «Виставковий центр» розпочнеться тренінг із теми «Надання першої допомоги тваринам». Фахівці комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» навчать всіх охочих надавати першу допомогу тваринам, які потрапили в біду.

Тренінг безкоштовний, взяти в ньому участь можуть всі охочі. Можна взяти з собою домашнього улюбленця. Після тренінгу учасники зможуть отримати безкоштовну консультацію ветеринара щодо догляду за тваринами, вакцинації та будь-яких інших питань, пов’язаних із здоров’ям улюбленця.

«Дату проведення майстер-класу 14 серпня обрано не випадково: кожної другої неділі серпня в Україні відзначається День працівників ветеринарної медицини. Тому саме в цей день ми вирішили провести такий актуальний нині і потрібний тренінг. Без перебільшення, подібні знання можуть врятувати життя чотирилапим. Для ветеринара головне – це врятовані брати наші менші, а навчити людей надавати первинну допомогу тваринам значить «інвестувати» у їхні врятовані життя в майбутньому», –  сказала в.о. директора КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталія Мазур.

Місце проведення: вулиця Академіка Глушкова, 1, 16-ий павільйон, тимчасовий притулок для тварин «Виставковий центр».

Фото: Badahos.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]