Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У день виборів до поліції Києва надійшло 226 повідомлень, станом на 14:00 грубих порушень виборчого законодавства не зафіксовано

25 жовтня 2020 року, 15:35

У день виборів до поліції надійшло 226 повідомлень, станом на 14:00 грубих порушень виборчого законодавства не зафіксовано. Про це під час онлайн прес-брифінгу повідомив перший заступник директора Департаменту муніципальної безпеки Олег Куявський.

«За інформацією Головного Управління Національної поліції України в м. Києві, станом на 14:00 грубих порушень виборчого законодавства та порушень публічного порядку не зафіксовано. У день виборів до поліції надійшло 226 повідомлень. У тому числі, щодо незаконної агітації – 86 повідомлень. Внесено відомості до ЄРДР – 4, із них: Печерське управління поліції внесло два – за ст. 356 Кримінального кодексу України (самоуправство); Святошинське управління поліції за ч. 2 ст. 60 (підкуп виборців); Деснянське управління поліції – за ч. 4 ст. 160 Кримінального кодексу України (підкуп виборців). Щодо інших фактів проводяться перевірки правоохоронних органів», – повідомив Олег Куявський.

Він поінформував, що до охорони публічної безпеки на території дільниць поліцією залучено 5626 працівників, у тому числі: 4463 поліцейські та 1163 представники Національної гвардії України. Також до патрулювання у парках та скверах залучена «Муніципальна охорона».

На випадок повідомлень про мінування дільниць 25 жовтня у столиці чергують 12 груп вибухотехніків. А також 100 бригад швидкої допомоги.

Звертаємо увагу, що у разі виявлення порушень законодавства під час виборчого процесу треба зателефонувати «102».

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]