Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Департаменті міського благоустрою спростували інформацію про завищену вартість закуплених планшетів та девайсів для інспекторів «Київблагоустрою»

12 червня 2020 року, 10:55

У Департаменті міського благоустрою спростували інформацію про завищену вартість закуплених планшетів та девайсів для КП «Київблагоустрій». Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив директор департаменту Олексій Кулеба.

Він розповів, що в соцмережах поширюється інформація про те, що нібито деякі позиції тендеру необґрунтовані та мають завищену вартість.

«Інспектори КП «Київблагоустрій», яких усього 55, щодня моніторять вулиці Києва і виявляють десятки порушень благоустрою. Мета такої закупівлі – дати інспекторам можливість працювати в сучасних умовах. Інспектори мають працювати оперативно, чітко, прозоро з безперешкодним доступом до баз даних міста, онлайн-карт, кадастрів тощо. Для цього потрібні нормальні сучасні електронні пристрої. Це робоча необхідність», – написав Олексій Кулеба.

Також він наголосив, що порівняно з іншими пропозиціями на ринку вартість одного комплекту, закупленого підприємством, привабливіша мінімум на 661,50 грн. Всього було придбано 60 таких комплектів.

Так, повний комплект (планшет + девайси + аксесуари) за тендером обійшовся у 10 666,50 грн (разом із ПДВ). Загальна вартість роздрібної покупки у відомих дилерів українського ринку: 11 328 грн.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]