Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Деснянському районі реконструювали розв’язку на перетині вулиць Бальзака та Каштанової (+фото, відео)

10 липня 2019 року, 15:36

У Деснянському районі Києва реконструювали розв’язку на перетині вулиць Оноре де Бальзака та Каштанової. Облаштування розв’язки – одна зі складових комплексу заходів із ефективної організації автомобільного сполучення Деснянського району з іншими районами столиці.

Безпосередньо на перетині вулиць Бальзака і Каштанової організували повноцінний двосторонній рух, налаштували під нього роботу світлофору. Це збільшує пропускну здатність розв’язки.

«Це один із дуже хороших прикладів, коли за відносно невеликі гроші ми отримали розв’язку, що дала великий транспортний ефект у Деснянському районі. Тут замінили асфальт, встановили нові опори освітлення. Це дуже хороший показник, як можна змінити за невеликі кошти транспортну ситуацію в районі», – сказав заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

На розв’язці також здійснили комплексний благоустрій території, встановили сучасне LED-освітлення, також облаштують велодоріжки.

«Роботи були виконані трохи більше ніж за два місяці без зупинки руху. Кошторисна вартість об’єкту – 12 мільйонів гривень. Тут, зокрема, замінили і всі комунікації», – розповів голова Деснянської райдержадміністрації столиці Геннадій Заболотний.

До комплексу рішень щодо поліпшення транспортного сполучення у Деснянському районі також входить і подальша реконструкція розв’язки на перетині вулиці Оноре де Бальзака і проспекту Шухевича з організацією виїзду в бік Дніпровського району, Райдужного масиву.

Як і на всіх об’єктах дорожньої інфраструктури, тут не обмежаться оновленням асфальту. Будуть перекладені і всі комунікації, оновлена контактна мережа тролейбусу, змонтують підпірні стіни, встановлять нове LED-освітлення.

Реконструкція транспортних розв`язок на Троєщині

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]