Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ДТЕК «Київські електромережі» запевнили, що в Голосіївському районі не буде масштабного перекриття доріг через реконструкцію

14 серпня 2019 року, 10:58

У Голосіївському районі не буде масштабного перекриття доріг через реконструкцію електромережі. Модернізація охопить 13 вулиць та 5 провулків. Роботи виконуватимуться локально – лише у мікрорайоні «Добрий шлях».  Про це повідомили у ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі».

Як повідомили у компанії, реконструкція відбуватиметься протягом 2019-2020 років. Замінять майже 10 кілометрів підземних, більше 10 кілометрів повітряних електричних ліній та встановлять 293 нові електроопори. Оновлена мережа матиме підвищену пропускну здатність. Це гарантовано збільшить надійність та можливість задовольнити зростаючі потреби мешканців «Доброго шляху» в електричному струмі.

Під час робіт встановлять нове силове та розподільче обладнання. Замість 50-річного трансформатора, який повністю відпрацював свій ресурс, збудують дві сучасні блочні трансформаторні підстанції. Район обладнають двома новітніми стовбовими підстанціями і повністю замінять розподільче обладнання.

Як ідеться у повідомленні, для ДТЕК Київські електромережі принципово мінімізувати незручності для городян та зберегти неушкодженою міську інфраструктуру. Тому всі роботи будуть вестися без одночасного перекриття доріг по всьому мікрорайону. Переважна більшість робіт проводитиметься на узбіччі. Дорожнє полотно під час реконструкції задіюватиметься мінімально, а пошкоджене буде повністю відновлене. Спеціалісти компанії наразі розробляють графік робіт на конкретних вулицях та інформуватимуть про це мешканців.

«Ситуація у цьому районі типова для більшості подібних. Наявна електромережа створювалась і розрахована на потреби людини, яка жила у 60-70-хх роках 20 сторіччя. З того часу попит на електрику тут постійно зростав. Існуюче обладнання перестало з цим повноцінно справлятися. Незважаючи на постійне оновлення та ремонти, які проводила наша компанія. Тому, формуючи план розвитку енергетичної інфраструктури столиці, цей район був включений до переліку об’єктів, де у 2019 році буде розпочата реконструкція мережі та силового обладнання», – прокоментував початок робіт Денис Бондар, операційний директор ДТЕК Київські електромережі.

Як повідомлялося раніше, на низці вулиць у Голосіївському районі тимчасово обмежуватимуть рух транспортних засобів із заняттям проїжджої частини та тротуару у зв’язку із реконструкцією ТП-888 загальною довжиною до 10 км, які виконуватиме ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі».

Роботи виконуватимуться із 12 серпня 2019 року до 30 червня 2020 року.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]