Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Гідропарку цими вихідними стартує фестиваль веганської культури Kyiv Vegan Boom

20 вересня 2019 року, 16:09

21 та 22 вересня в Гідропарку в еко-просторі «Skvo space» відбудеться п’ятнадцятий фестиваль веганської культури Kyiv Vegan Boom. Його головна мета – навчити людей зберігати ресурси планети, життя і свободу живих істот. Про це повідомили у Департаменті культури.

На фестивалі працюватиме веган-маркет і фудкорт із близько 50 учасниками. Відвідувачів чекає великий вибір натуральних етичних продуктів (природні масла, еко-продукти, суперфуди, натуральні десерти). Також на KVB можна буде придбати екологічні засоби для догляду за оселею, етичну декоративну косметику та аксесуари.

Разом із тим, на Kyiv Vegan Boom йтиметься не лише про їжу, здоров’я та чистоту планети: буде також чимало музики і розваг. А всі охочі зможуть потрапити на майстер-класи, практики та заняття з йоги.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]