Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київраді протягом трьох місяців мають напрацювати Антикорупційну програму на 2021-2025 роки

23 лютого 2021 року, 15:39

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення щодо організації проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Київської міської ради та підготовки проєкту Антикорупційної програми Київської міської ради на 2021-2025 роки. Рішення підтримали 94 депутати Київради.

Відтак, секретаріат Київської̈ міської ради має утворити комісію з проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Київради та затвердити її персональний склад. Акт про утворення Комісії буде оприлюднено у встановленому порядку.

Очолить комісію заступник міського голови – секретар Київради Володимир Бондаренко. До її складу ввійдуть депутати Київради – уповноважені представники від кожної̈ депутатської̈ фракції та особи, включення яких передбачено відповідними актами Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відповідна Комісія протягом трьох місяців має провести оцінку корупційних ризиків у діяльності Київської міської̈ ради, скласти звіт за результатами оцінки та напрацювати проєкт Антикорупційної програми Київської міської ради на 2021-2025 роки. 

«У зв’язку із закінченням терміну дії Антикорупційної програми Київської міської̈ ради на 2019-2020 роки, виникла необхідність у прийнятті програми на новий строк. Звіт за результатами проведення оцінки корупційних ризиків є невід’ємною частиною антикорупційної програми та міститиме інформацію про ідентифіковані корупційні ризики, їхню оцінку та заходи з їхнього усунення. Також у документі будуть визначені відповідальні виконавці програми», –  наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київради підкреслив,  що відповідна програма сприятиме запобіганню корупції, збільшенню довіри громадян і бізнесу до влади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]