Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У «Київській академії жіночого лідерства» розпочалося навчання другої групи учасниць (+фото)

23 вересня 2021 року, 12:01

Розпочалася друга сесія «Київської академії жіночого лідерства». Проект спрямований на розвиток жіночого лідерства на державній службі та мотивацію жінок до участі у процесах прийняття рішень, що впливають на життя громади. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Дуже приємно, що наша Академія має попит серед жінок-управлінок, які працюють у структурі КМДА. Адже коли ми запускали проект, то отримали майже 300 заявок на участь. Перша сесія, яку можна назвати пілотною, отримала дуже багато схвальних відгуків, тому ми вирішили продовжувати цей проект та робити його вже на постійній основі. І я дуже вдячна «Фонду Олени Пінчук» за підтримку в реалізації проекту. Я бажаю слухачкам успіхів та сподіваюся, що всі учасниці отримають важливі та цінні знання, які допоможуть їм у самореалізації та побудові успішної кар’єри», – зазначила Марина Хонда.

Для участі у другій сесії відібрано 26 учасниць, які працюють у структурі КМДА. Вони прослухають шестиденний курс лекцій, який охоплюватиме лідерство в державному управлінні, формування управлінських навичок, засоби комунікації та психологію лідерства.

Програмою Академії також передбачено гостьові лекції жінок-лідерок у різних сферах.

Проєкт «Академія жіночого лідерства» реалізовується за ініціативи заступниці голови КМДА Марини Хонди на виконання Плану дій із досягнення рівності та імплементації «Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків». Організаторами академії є управління з питань гендерної рівності Департаменту соціальної політики КМДА та ГО «Новий соціальний вектор». Навчання другої групи стало можливим завдяки підтримці «Фонду Олени Пінчук».

Друга сесія «Київської академії жіночого лідерства»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]