Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У «Київському метрополітені» та «Метробуді» правоохоронці провели обшуки з метою встановлення причин події на перегоні між станціями «Деміївська» та «Либідська»

13 грудня 2023 року, 12:18

Сьогодні, 13 грудня, правоохоронні органи провели обшуки в КП «Київський метрополітен» та в ПрАТ «Метробуд» із метою встановлення причин події, що трапилась 8 грудня 2023 року на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» – «Либідська». Слідство перевіряє наявність прорахунків на етапах проєктування, будівництва та експлуатації підземки.

У комунальному підприємстві наголошують, що Київський метрополітен взаємодіє із правоохоронними органами, забезпечує їм безперешкодний доступ, надає всі необхідні наявні документи та всіляко сприяє повному й всебічному розслідуванню у встановленому законодавством порядку.

Водночас закликає правоохоронців діяти в межах чинного законодавства.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]