Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Київському міському центрі репродуктивної та перинатальної медицини відремонтують інфекційне відділення для вагітних та породіль – Ганна Старостенко (+фото)

13 липня 2021 року, 16:50

У столиці тривають ремонтні роботи в інфекційному відділенні для вагітних та породіль на базі Київського міського центру репродуктивної та перинатальної медицини в Оболонському районі. Про це під час інспекції робіт із реконструкції закладу повідомила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

«На сьогодні в міському центрі репродуктивної та перинатальної медицини триває реконструкція. Перша черга будівництва передбачає відкриття інфекційного відділення з 12 боксів із усім необхідним обладнанням та окремим входом, щоб пацієнтки були максимально убезпечені від перехресного зараження. Цього року з міського бюджету на реконструкцію Центру вже виділено 24 млн грн», – сказала Ганна Старостенко.

Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини було створено у 2007 році на базі пологового будинку № 4. На сьогодні у ньому функціонує 115 ліжок. Щороку в міському Центрі відбувається близько 1200 пологів, здійснюють медичний огляд понад 30000 вагітних, а жіноча консультація обслуговує близько 55 тисяч жінок Києва. На сьогодні частина закладу перебуває на реконструкції.

Загалом, за словами заступниці голови КМДА, цього року в частині капітальних вкладень на заклади охорони здоров’я у бюджеті столиці заплановано видатки на суму близько 404 млн грн. Серед заходів на найближчі роки – будівництво багатопрофільної лікарні у Деснянському районі, створення Центру нейрореабілітації учасників АТО у Дніпровському районі, реконструкція будівлі КМКЛ № 4, реконструкція будівлі лікарні № 6 – під розміщення лікарні швидкої медичної допомоги «Правобережна» тощо.

Реконструкція пологового будинку № 4

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]