Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві акти готовності до зими отримали всі будинки, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями – Дмитро Науменко

30 вересня 2021 року, 15:13

У Києві провели підготовку теплового господарства до роботи в осінньо-зимовий період. Станом на сьогодні усі житлові будинки, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями, отримали відповідні акти готовності. Про це під час засідання Колегії Київської міської державної адміністрації повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко.

«Зараз триває перевірка теплопостачальними підприємствами житлових будинків для надання актів готовності. На сьогодні такі акти отримали 98% будинків, які оснащені системами централізованого опалення, із них 100% актів готовності отримали будинки, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями. Ми зараз працюємо із представниками будинків інших форм управління і впевнені, що до початку опалювального сезону усі матимуть технічну готовність подати тепло», – зазначив директор профільного структурного підрозділу КМДА.

Загалом виконані роботи підготовки внутрішньобудинкових систем опалення, водопостачання, водовідведення, ізоляції трубопроводів та мереж електропостачання.

«Усі ці роботи виконуються в рамках оплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій. Завершуються ремонтні роботи на покрівлях у 13 будинках та декількох вбудованих теплових пунктах. Ці роботи будуть завершені протягом тижня. Також обслуговуючі організації виконали промивку понад 5 тисяч внутрішньобудинкових систем опалення», – сказав посадовець.

За його словами, завершується перевірка спеціалізованого техніки керуючих компаній, що буде задіяна для прибирання прибудинкових територій та проїздів. Комунальні керуючі компанії вже підготували 284 одиниці техніки, зокрема 157 тракторів, які обладнані GPS-трекерами, що дозволяє відслідковувати переміщення техніки та роботу в режимі реального часу. Також керуючі компанії планують підготувати 11 тисяч тон посипкового матеріалу для обробки дворів під час ожеледі та снігопадів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]