Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві чергують 260 одиниць снігоприбиральної техніки

13 листопада 2016 року, 12:24

Станом на 12:00 у Києві чергують 260 одиниць снігоприбиральної техніки та 37 бригад із ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор».

Дорожники продовжують уважно слідкувати за метеорологічною ситуацією. Для оперативного реагування у разі ускладнення погодних умов наразі снігоприбиральну техніку розміщено на вихідних позиціях на вулично-дорожній мережі міста. У разі початку снігопаду спеціальна техніка готова негайно розпочати обробку протиожеледними матеріалами вулиць і доріг столиці.

Уночі 117 спеціальних машин комунальної корпорації «Київавтодор» виконували обробку дорожнього покриття посипальними матеріалами на мостах, шляхопроводах і ділянках вулиць зі складними умовами руху.

Задля недопущення утворення ожеледі та забезпечення безпеки руху транспорту автодорівці за ніч використали 180 тонн солі та 154 тонни піскосоляної суміші.

Наразі ситуація на балансовій вулично-дорожній мережі знаходиться під постійним контролем керівництва «Київавтодору».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]