Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві міська інфраструктура працює у штатному режимі. Мешканців закликають пам’ятати про обережність та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги

14 березня 2022 року, 9:38

Столичних мешканців закликають пам’ятати про обережність та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а одразу спускатися в укриття. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Сьогодні зранку ворог обстріляв завод «Антонов» та багатоповерхівку на Оболоні. Вкрай важливо зберігати обережність: спускатися в укриття у разі оголошення повітряної тривоги, дотримуватися правил комендантської години», – наголосив Микола Поворозник.

Місто продовжує жити в умовах воєнного стану.

«Працює вся інфраструктура міста. Комунальники, транспортники, медики працюють у бойовому режимі. Для сполучення між лівим та правим берегом сьогодні працюватимуть Північний та Дарницький мости. Прошу водіїв пропускати машини «швидкої» допомоги та автівки з гуманітарним вантажем», – зазначив Микола Поворозник.

Він додав, що у столиці там, де можливо забезпечити перевезення, працює комунальний транспорт. Працюють аптеки, магазини, заправки, СТО.

Інформацію про їхню роботу можна знайти на офіційних сторінках КМДА та у застосунку «Київ цифровий».

Продовжує роботу Гуманітарний штаб. На сьогодні потрібна допомога від волонтерів та водіїв вантажного транспорту.

«Прошу всіх не лишати домівки без нагальної потреби, дослухатися до сигналів повітряної тривоги, допомагати тим, хто поруч. Разом до перемоги! Слава Україні!» – сказав Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]