Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві підключили до опалення 80% житлових будинків

31 жовтня 2019 року, 12:15

У столиці підключено 80% житлових будинків до послуги централізованого опалення. Фактично підключені 100% закладів соціальної сфери. Про це під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Цього року завдяки якісній підготовці ми маємо більш плавне та стабільне входження в сезон опалення. Кількість пошкоджень зменшилась на 30%. Тим не менше, у столиці працює 45 аварійних бригад «Київтеплоенерго», щоб оперативно усувати пошкодження і не залишати людей без тепла», – сказав Петро Пантелеєв.

Він також повідомив, що керуючі компанії отримали доручення оперативно усувати «повітряні пробки» внутрішніх мереж та нормалізувати температуру опалення в будинках, якщо вона неналежних параметрів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]