Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві побудують мережу сенсорного освітлення на наземних пішохідних переходах

12 жовтня 2017 року, 16:15

У столиці побудують мережу сенсорного освітлення на наземних пішохідних переходах задля забезпечення комфортності світлового середовища та покращення умов благоустрою Києва. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Нові мережі зовнішнього освітлення з датчиками руху побудують на нерегульованих пішохідних переходах, завдяки чому значно знизиться кількість аварійних випадків і постраждалих пішоходів.

Мережу сенсорного освітлення встановлять у рамках реалізації проекту «Сенсорне освітлення 29 пішохідних переходів» Громадського бюджету міста Києва. Це стане ще одним етапом оновлення інфраструктури столиці. На реалізацію проекту передбачено 997,5 тис. грн.

На період будівництва мереж сенсорного освітлення на наземних пішохідних переходах буде змінено схему організації дорожнього руху, про що буде повідомлено додатково. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]