Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели консультацію із бізнесом щодо відкриття кафе та ресторанів

12 червня 2020 року, 9:35

Ресторани та кафе у столиці будуть відкриті в перший же день, коли показники епідеміологічної ситуації у місті відповідатимуть постанові Кабміну. Про це під час онлайн зустрічі разом із в.о. першого заступника голови КМДА Валентином Мондриївським та представниками Української бізнес асоціації заявив радник Київського міського голови Володимир Бондаренко.

«Наша мета – відкритий діалог із бізнесом. Місто, як і представники ресторанів та кафе, зацікавлені у відкритті цих закладів. Але ті показники, що вказують на кількість захворюваних у місті, не дають можливості ризикувати та передчасно відкривати заклади громадського харчування. Кабінет Міністрів України чітко визначив, за яких умов можливий 3-й етап послаблень карантину, під який і підпадає це питання. На сьогодні перший показник – інцидентність – у місті перевищує той, який вказаний у постанові Кабміну. Тобто для того, щоб відкрити ресторани та кафе у місті з можливістю обслуговувати всередині, маємо фіксувати не більше 50 випадків захворювання за день», – сказав Володимир Бондаренко.

Представники столичної влади вислухали думку рестораторів, власників бізнесу і обговорили питання орендної плати в символічну 1 гривню за літні майданчики. За словами Валентина Мондриївського, міська влада бачить готовність бізнесу працювати відповідально і робить все можливе для скорішого відновлення роботи закладів громадського харчування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]