Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели навчання оборонного резерву та до Дня територіальної оборони нагородили 47 резервістів та військовослужбовців (+фото)

02 жовтня 2021 року, 14:02

Сьогодні у Києві провели навчання силами територіальної оборони міста Києва, в якому взяли участь понад 200 осіб. Провели вогневу, інженерну, тактичну підготовки із застосуванням легкої броньованої техніки. Також у цей день з нагоди Дня територіальної оборони вручили нагороди 47 резервістам та військовослужбовцям. Про це повідомили в Департаменті муніципальної безпеки КМДА.

Мета навчань – відпрацювати навички та залучити більше людей до лав підрозділу.

«У Києві продовжує розвиватись напрям територіальної оборони. Ми вдячні представникам 112-ої окремої бригади територіальної оборони столиці, які свій час та зусилля відають тому, щоб Київ мав потужний оборонний підрозділ, а місто та його жителі повинні бути готові до зовнішніх військових загроз», – заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час церемонії нагородження резервістів та військовослужбовців.

Він наголосив, що міська влада цього року розробила проект міської цільової програми «Захисник Києва» на 2022-2024 роки, яка передбачає фінансування потреб із організації територіальної оборони столиці.

Також зазначимо, з липня цього року контрактники та рекрути тероборони мають змогу користуватися муніципальним транспортом для доїзду у місця проведення занять.

На сьогодні до складу 112-ої окремої бригади територіальної оборони міста Києва входить близько 4 тисяч військовослужбовців та резервістів. Понад 350 резервістів бригади вже підписали контракти на службу в територіальному резерві. За дев’ять місяців поточного року проведені масштабні навчальні збори з резервістами та військовозобов’язаними з залученням близько 200 осіб.

Після завершення навчань резервістів-учасників АТО-ООС нагородили медалями «Честь. Слава. Держава» від голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка, подяками від Департаменту муніципальної безпеки, Генерального штабу, Командування Сухопутних військ Збройних сил України, Київського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Навчання оборонного резерву та нагородження резервістів та військовослужбовців до Дня територіальної оборони

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]