Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві провели понад 90% гідравлічних випробувань теплових мереж: ліквідували понад 2 тисячі пошкоджень теплових мереж

31 серпня 2023 року, 15:15

У Києві триває підготовка до наступного опалювального сезону. Наразі комунальне підприємство «Київтеплоенерго» виконало понад 90% гідравлічних випробувань теплових мереж і джерел. Це дало змогу виявити та ліквідувати понад дві тисячі пошкоджень, щоб не допустити їх виникнення взимку. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Сьогодні на предмет готовності до зими проінспектували окремі об’єкти Дніпровського району. До цього вже проведені такі перевірки в Голосіївському, Оболонському, Деснянському та Солом'янському районах.

«Половину районів ми вже перевірили в контексті рівня підготовки до опалювального сезону. Попри те, що в кожному районі існує своє проблематика, завдання перед усіма службами одне – ретельна технічна підготовка інфраструктури до роботи взимку, наявність алгоритму дій у випадку різних надзвичайних ситуацій. Усі теплоджерела, мережі, будинкові системи незалежно від форми власності та управління мають бути готові до пуску тепла, а всі мешканці мають вчасно отримати послугу», – зазначив Петро Пантелеєв.

Під час проведення оперативного штабу з підготовки до зими заступник голови КМДА ще раз звернувся до представників районів, які мають в індивідуальному порядку вирішити питання з приватними котельнями, що мають заборгованість за газ, неукладені договори на постачання газу або інші проблеми.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]