Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві проводять комплекс ремонтних робіт для надійного функціонування системи життєзабезпечення в опалювальний період – Петро Пантелеєв (+фото)

27 липня 2023 року, 15:57

Сьогодні в Оболонському районі столиці провели інспектування окремих елементів системи життєзабезпечення міста, що активно готують до наступного опалювального сезону. Інспекція на чолі з заступником голови КМДА Петром Пантелеєвим оглянула стан одного з теплопунктів на території житлового масиву, пункт обігріву населення, а також укриття, де здійснюється капітальний ремонт.

За його словами, висновки минулого опалювального сезону будуть враховані, усі служби чітко розуміють свою зону відповідальності.

«Ми наближаємось до завершальної підготовчої фази за всіма напрямами – від підготовки житлових будинків та перевірки їх технічного стану до більш масштабних ремонтів на теплових мережах міста, у сфері цивільного захисту, де виконуються проекти в укриттях та сховищах. Важливо, щоб у процесі реалізації реконструкції чи капремонту в сховищах або укриттях здійснювався належний контроль, як при проведенні державної експертизи проекту, так і під час технічного нагляду за будівельними роботами. Ми маємо бути впевнені, що кошти витрачені максимально ефективно та раціонально. Усі служби та підприємства повинні бути забезпечені цілодобовим, в тому числі резервним зв’язком. Обов’язково – готовність до позаштатних ситуацій, запас витратних матеріалів та робота в умовах взаємної допомоги тощо», – сказав Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що в кожному районі буде проведено штабні навчання з метою визначення алгоритму дій, відповідальних осіб, відпрацювання проблемних ситуацій.

Виїзний штаб із підготовки міста до опалювального сезону (фото – КМДА, Олексій Самсонов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]