Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві реалізовано 2 проекти у рамках Громадського бюджету

09 листопада 2017 року, 14:20

У Києві реалізовано 2 проекти у рамках першого Громадського бюджету. Це проекти-переможці № 27 «Реконструкція міської «Зони здоров’я» на Лівому березі Дніпра» та № 357 «Скейт парк на березі Дніпра («Зона здоров’я», ст. м. «Лівобережна»)». Про це повідомили на сторінці Громадського бюджету.

Міська «Зона здоров’я» – це загальнодоступна рекреаційна зона на березі р. Дніпро, розташована недалеко від ст. м. «Лівобережна». Тут облаштовано додатковий вихід із алеї від Патріаршого Собору Української греко-католицької церкви, влаштовано пішохідну зону та велодоріжки, встановлено лавки, є дитячі та спортивні майданчики, а також багатолітні дерева та вихід до води. Це єдина рекреаційна зона для активного відпочинку мешканців масиву Микільська Слобідка.

Також на Лівобережжі з’явилася ще одна спортивна локація, реалізована завдяки проекту «Скейт парк на березі Дніпра». Відтепер скейтери, які раніше були змушені їздити тренуватися в інші райони міста, можуть займатися улюбленим видом спорту поруч із домом. На спортивному майданчику просто неба розвиватимуться такі напрями як: катання на скейтборді, стрітборді, самокатах, велосипедах ВМХ і МТВ, а також aggressive vert і aggressive street. Ідея належить школярам-скейтерам, які проживають на Микільській Слобідці. Фігури мають різні ступені складності та можуть використовуватись навіть маленькими дітьми.

Реалізовані проекти дозволять покращити соціальну ситуацію в зазначених районах і позитивно вплинуть на виховання дітей, які мають місце для змістовного дозвілля.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]